Ymmärrä lisäturvan hyödyt: Miten käytetyn auton omistajat voivat hyötyä

Ymmärrä lisäturvan hyödyt: Miten käytetyn auton omistajat voivat hyötyä

Kun ostat käytetyn auton, yksi suurimmista huolenaiheista on yllättävät korjauskustannukset ja ylläpitokulut. Näiden riskien lieventämiseksi lisäturva tarjoaa merkittäviä etuja, tarjoten mielenrauhaa ja taloudellista suojaa suurilta rikkoutumisilta. Lisäturvatuotteet, kuten GOSafe Premium ja GOSafe Electric, on suunniteltu kattamaan tärkeät auton osat ja varmistamaan, että voit ajaa turvallisesti, vaikka autosi ikääntyy.

GOSafe Premium on loistava valinta bensiinillä, dieselillä tai hybridillä toimiville ajoneuvoille. Se kattaa kriittiset osat, kuten moottorin, vaihteiston, turbon ja jarrujärjestelmän, tarjoten suojan jopa 300 000 kilometriin tai 20 vuoteen asti​.

Tämä takaa, että jos jokin merkittävä vika ilmenee, lisäturva kattaa korjaukset, säästäen omistajaa suurilta yllättäviltä kuluilta. Lisäturvan kestoa voidaan myös pidentää jopa 36 kuukaudeksi, ja eri hintatasot riippuvat auton iästä ja ajomäärästä. Esimerkiksi 12 kuukauden kattavuus maksaa noin 590 euroa, mikä on pieni investointi verrattuna mahdollisiin moottorin tai vaihteiston korjauskustannuksiin​.

Sähköautoilijoille suunnattu GOSafe Electric ottaa huomioon sähköautojen erityistarpeet. Tämä lisäturva kattaa tärkeät komponentit, kuten sähkömoottorin, akkusysteemit ja jäähdytysjärjestelmät. Koska sähköautot sisältävät kehittynyttä teknologiaa, näiden järjestelmien korjauskustannukset voivat olla huomattavasti korkeampia, mikä tekee lisäturvasta erityisen arvokkaan​. GOSafe Electric kattaa myös auton latausjärjestelmän ja tärkeät turvalaitteet, kuten turvatyynyt, varmistaen, että sähköauton omistajat ovat täysin suojattuja kalliilta korjauksilta.

Molemmissa tapauksissa lisäturva suojaa auton omistajaa korkeilta varaosien ja työn kustannuksilta. Se lisää myös auton jälleenmyyntiarvoa, koska potentiaaliset ostajat tuntevat olonsa turvallisemmaksi, kun autolla on voimassa oleva lisäturva.

Lisäturvan edut:

  • Suoja tärkeille osille, kuten moottorille, vaihteistolle ja sähköjärjestelmille.

  • Säästö korjauksissa, välttäen suuria yllättäviä kuluja.

  • Jälleenmyyntiarvon kasvu, tehden ajoneuvosta houkuttelevamman ostajille.

  • Kattava suojaus sekä perinteisille että sähköautoille, räätälöitynä niiden erityistarpeisiin.

  • Mielenrauha jopa 20 vuodeksi tai 300 000 kilometriin asti, mikä mahdollistaa huolettoman ajamisen.

Takaisin blogiin