Tarinamme

Kaksi vuotta sitten hankimme unelmiemme uuden auton, joka oli varustettu viimeisimmällä teknologialla ja lupasi sujuvan ajokokemuksen. Alkuun kaikki sujui odotustemme mukaisesti, mutta juuri kun olimme tottuneet huolettomiin ajomatkoihin, kohtasimme yllättävän vastoinkäymisen: autossamme ilmeni merkittävä moottorivika, joka vaati kalliin korjauksen. Yllätykseksemme huomasimme, että tehdastakuu oli rauennut vain muutama kuukausi aikaisemmin, jättäen meidät vastuuseen suurista korjauskuluista.

Tämä kokemus oli herätys meille. Ymmärsimme, että moni muukin auton omistaja voisi kohdata samanlaisen tilanteen, jossa odottamattomat korjauskulut voivat aiheuttaa suurta taloudellista stressiä. Päätimme, että haluamme tarjota ratkaisun tähän ongelmaan ja tuoda markkinoille tuotteen, joka mahdollistaisi vähänkäytettyjen autojen takuun pidentämisen. Näin syntyi ajatus GOSafe Premiumista ja GOSafe Electricista, kattavista laajennetuista takuista, jotka tarjoavat turvaa ja mielenrauhaa autoilijoille.

broken-piston

GOSafe Premium ja GOSafe Electric ovat suunniteltu suojaamaan autoilijoita odottamattomilta korjauskuluilta, tarjoten kattavan suojan monille auton osille ja järjestelmille. Halusimme varmistaa, että asiakkaamme voivat nauttia ajamisesta ilman huolta siitä, että auton mahdolliset viat johtaisivat suuriin kuluihin. Uskomme, että jokaisen tulisi voida luottaa siihen, että heidän autonsa pysyy luotettavana kumppanina arjessa, ilman pelkoa yllättävistä kuluista.

Meidän tarinamme on esimerkki siitä, kuinka vastoinkäymiset voivat johtaa innovaatioihin, jotka tekevät elämästä turvallisempaa ja huolettomampaa. GOSafe-tuotteiden myötä haluamme tarjota asiakkaillemme mielenrauhan, tietäen että heidän autonsa on suojattu ja he voivat keskittyä elämän nauttimiseen ilman huolta odottamattomista auton korjauskuluista